Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın ve ivedili keyfiyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu dizi temelı modellerde uygun kapı koluna model. 

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ilenmeşap kapının nanay olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması muktezi bileğildir.

Sahaında spesiyalist ve sertifikalı gözçılarımızın katkıları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Mono blok gövde mimarisı cenah sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında Yangın Merdiveni Kapısı bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha edepli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak Yangın Çıkış Kapısı da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yakışır yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikle duygun Yangın Kapısı ve değerli materyallerin evetğu odaların baplarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı sıra otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve ana bapların tarafı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page